Våra Tjänster

Byggfirma Hälsingland – Våra snickare finns i Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall och Gävle!

Vi utför byggnationer och renoveringar samt samarbetar med duktiga och erfarna entreprenörer för våra totalentreprenader. Vi kan erbjuda tjänster och produkter inom allt från trä och betong till fönsterbyten, ritningar och projektering.  I vår egen Prefabhall bygger vi delar av våra projekt under tak. Smidigt och kvalitetssäkrat.

Byggtjänster i Skärgården

Vi har egen båt för byggjobb i skärgården. Inget jobb är för stort eller för litet!

TRÄ & BETONG

Vi utför alla vanligt förekommande arbeten inom husbyggnationer när det gäller trä- och betongarbeten. Ombyggnation, Tillbyggnad, Nybyggnation, Renovering.

Vi utför även gjutning av betongplatta. Renovering av hus är en av våra specialiteter.

Läs mer

BYGGTJÄNSTER I SKÄRGÅRDEN

Vi utför alla typer av arbeten i skärgården. Vi har egen båt för transport av material och personal. Kontakta oss för ditt projekt i skärgården, vi har heltäckande resurser!

Läs mer

RITNINGAR & PROJEKTERING

Vi gör handlingar för idéstadiet, bygglov och produktionen.

Läs mer

PREFABHALL SÖDERHAMN

Vi har en prefabhall där vi tillverkar delar och element till våra projekt.

Det bidrar till att höja vår kvalitésäkring, effektivitet och arbetsmiljöarbete.

FÖNSTERBYTEN

Vi utför fönsterbyten i både privata och kommersiella fastigheter. Inglasat uterum? Inga problem. Vi hjälper dig att beställa fönster, balkongdörrar, skjut- och vikpartier mm. Materialmässigt kan du välja mellan trä, aluminium eller PVC-fönster. Alla produkter måttbeställs på mm-nivå, anpassade efter just din fastighet.

Läs mer

Snickare Hälsingland

Jobba hos oss! Vi är en trygg arbetsplats och har duktiga och erfarna hantverkare. Vi har många byggprojekt och söker dig som är intresserad av att vara spindeln i nätet med kundkontakt, byggnationer och nytänkande lösningar för våra fasta kunder.

Läs mer